Et koncept, hvor alle er vindere, og drømmene bliver realiseret

SHARED BY LP bygger på tanken om, da vi selv var børn og spillede fodbold samt dyrkede andre idrætsgrene i henholdsvis Strib og Århus. Mange timer blev brugt i det regi og drømmene var mange – træningsture, turneringer, nyt udstyr osv. Den gang forsøgte vi at finde på alverdens kreative måder til at samle penge sammen, så egenbetalingen blev så lille som mulig – eller helt forsvandt. Det var ikke altid helt nemt, men vi havde det under alle omstændigheder sjovt med kammeraterne.

Nogle ting forandrer sig heldigvis ikke, selvom tiden går, og i dag gør både de unge og deres familier i foreningerne også et stort arbejde for at realisere de mange drømme, som lever i klubberne. Foreningslivet blomstrer stadig i Danmark!

Det samme gør sig gældende for skoleklasser, som drømmer om en spændende studietur eller lignende – også her bliver der typisk gjort et stort stykke arbejde for at sænke egenbetalingen mest muligt. I mange tilfælde handler det om, at alle rent faktisk har mulighed for at være med, for at skulle trække et større beløb ud af en daglig husholdning er ikke altid nemt.

SHARED BY LP er en håndsrækning til alle disse mennesker. Et koncept, hvor alle er vindere, og drømmene bliver realiseret. Familierne kan igennem en mindre indsats tjene masser af penge til foreningens/skoleklassens arbejde og aktiviteter fuldstædigt risikofrit, køberne (venner, naboer, familie osv.) får nogle kvalitetsprodukter til en attraktiv pris, og samtidigt kan vi udbygge vores forretning med nye produkter og samarbejdsmodeller for at realisere endnu flere drømme.

Kom i gang – kontakt os her.

Corporate Social Responsibility

Hos SHARED BY LP lægger vi vægt på at kunne stå inde for de produkter, som vi leverer, og derfor produceres alle vores bomuldsprodukter med OEKO-TEX cetificeret bomuld, endvidere er alle vores leverandører BSCI godkendte. Det er vores og jeres garanti for, at varerne produceres under fornuftige vilkår samt, at de ikke indeholder nogen skadelige substanser.

Om BSCI

Business Social Compliance Initiativ (BSCI) blev lanceret i 2003 som et initiativ fra Foreign Trade Association (FTA) og svar på erhvervslivets stigende efterspørgsel efter gennemsigtige og bedre arbejdsvilkår i den globale forsyningskæde.

BSCI forener over 1.300 virksomheder omkring en fælles adfærdskodeks (Code of Conduct) og støtter dem i deres bestræbelser på at opbygge en etisk forsyningskæde ved at give dem et trin-for-trin udviklingsorienteretsystem, der egner sig til alle sektorer og alle sourcing lande. De grundlæggende mål for BSCI kan kun opnås gennem et stærkt engagement fra deltagerne til at implementere systemet. BSCI’s arbejde er baseret på BSCI’s Code ofConduct, som alle deltagere accepterer, når de tilmelder sig BSCI. Adfærdskodekset sikrer en stærk og troværdig forpligtelse fra både BSCI deltagere og deres samarbejdspartnere til at nå BSCI’s mål. BSCI er et system åbent for alle detail- og mærkevarevirksomheder samt andre importerende virksomheder, der er villige til at forpligte sig til at forbedre arbejdsvilkårene i den globale forsyningskæde. Interesserede virksomheder og foreninger kan kun deltagei BSCI efter de er tiltrådt FTA.

For yderligere information kan følgende links besøges:

BSCI hjemmeside

BSCI Code of Conduct

FTA hjemmeside