Hvor meget kan I tjene?

Der er gode muligheder for at tjene rigtigt mange penge til foreningen/ skoleklassen, og det er helt op til jer, hvor mange penge det skal være!

Jo flere familier der deltager i salget, og jo flere tøjpakker hver familie sælger, desto flere penge får I til realisering af jeres drømme.

Vores kvalitetstøj koster 200 kr. per pakke og heraf giver vi hele 50 kr. i direkte tilskud til foreningen/skoleklassen for hver pakke, der sælges.

Skynd jer at lave en aftale med os – så kan vi sammen realisere jeres drømme!

Det er SHARED BY LP – et koncept, hvor alle er vindere!

 

Tjen tusindvis af kroner til din forening eller skoleklasse

Her er et eksempel på, hvor mange penge I kan tjene ved en minimal indsats

Antal deltagende personer

Forventet antal solgte pakker per person

Så meget tjener I til skole-/foreningskassen

The CARE : SHARE : WEAR Model

Modellen er simpel – I sælger vores kvalitetstøj til familie, venner, naboer eller andre I kender. Vi leverer produkterne og står for garantien. I modtager 50 kr. per solgt pakke til realisering af jeres drømme. Uden nogen risiko for jer!

Sådan gør I – det er simpelt at blive samarbejdspartner …

  1. Vælg en kontaktperson der samtidigt sørger for, at foreningen/skoleklassen indgår en aftale med os.
  2. Vi fastlægger sammen en salgsperiode, og I modtager promotionkasser med vareprøver samt kataloger og bestillingssedler lige inden perioden begynder.
  3. I sælger vores kvalitetstøj til familier, venner, naboer eller andre I kender – og sørger for at modtage betaling.
  4. Efter endt salgsperiode indgiver I hver i sær jeres bestillinger online, hvilket opsummeres til en samlet ordre for foreningen/skoleklassen.
  5. I overfører en samlet betaling til os, og vi afsender varerne til jer, så I derefter kan distribuere til de glade købere.
  6. Efterfølgende overfører vi 50 kr. per solgt pakke til foreningen/skoleklassen.
  7. I realiserer jeres drømme!

Det er vigtigt at bemærke, at de deltagende familier, kontaktpersonen og forening/skoleklasse ikke bærer nogen form for økonomisk risiko ved samarbejdet.

Se vores kvalitetstøj

Så enkelt er det

Indgå aftale – få tilsendt promotionpakker og kataloger – sælg til venner, familie og bekendte – afgiv bestilling og betaling – vi leverer produkterne og står for garantien – I modtager provision og realiserer jeres drømme.